085-0470232

Informatie

management01

MEDIC Opleidingcentrum is geaccrediteerd opleider voor o.a. Oranje Kruis, HSI, MEDIC First Aid, First Safety Institute, ASHI, aangesloten bij het ERC (Europese Reanimatie Raad) en maakt onderdeel uit van de EHBO vereniging MFANED en is bedoeld voor nieuwe en bestaande leden van de EHBO vereniging MFANED. Ook wanneer u nog geen lid bent van de EHBO vereniging MFANED kunt u bij ons lessen volgen, bij inschrijving voor een cursus wordt u namelijk automatisch lid en is het cursusbedrag inclusief het eerste jaar lidmaatschap.

Professionaliteit:
Door onze eigen professionals worden diverse trainingen gegeven op het gebied van Hulpverlening en Veiligheid. Als professionals beseffen wij als geen ander dat een goede hulpverlening het meest succesvol is als deze door goed opgeleide personen wordt uitgevoerd. Belangrijk hierbij is de motivatie van de hulpverlener tijdens de training, en de wil om het geleerde ook in de praktijk toe te passen wanneer dit nodig is.

cpr-training-safety

De door ons verzorgde opleidingen en trainingen staan garant voor duidelijk onderwijs en wij streven naar het maximale voor onze cursisten. Dit is mede mogelijk door gebruik van moderne lesmiddelen en methoden en instructeurs die vanuit hun eigen praktijkervaring les geven. De lessen zijn dan ook niet inherent aan een specifieke certificeerder. De cursist is vrij om praktijk examen af te leggen voor welke certificerende instantie dan ook.

Een Reanimatie/AED instructeur weet vanuit eigen praktijk wat reanimeren en defibrilleren is, een BHV instructeur weet wat brand is, kan levensreddend handelen en weet wat er omheen kan gebeuren. Met deze samenstelling van o.a. Ambulance, Brandweer en EH instructeurs scoren wij hoge cijfers van de door ons opgeleide cursisten. In onze trainingen wordt uitgegaan van korte theoriesessies en veel “handen uit de mouwen”.

Voor onze opleidingen gebruiken wij digitaal lesmateriaal (eBook/Readers/e-Learning) conform de eindtermen en eisen van HSI, Oranje Kruis, Nederlandse Rode Kruis, MEDIC First Aid, First Safety Institute, ILCOR, ASHI, NIBHV en het ERC. Alle vermelde tarieven zijn op basis van cursussen en lessen in ons opleidingscentrum te Venray.

Schrijf u NU in voor deze cursus!
Inschrijfformulier

Inschrijfformulier (pdf)
Studiebepalingen (pdf)

> Informatiefolder (pdf)
MEDIC First Aid folder (pdf)